• A jelentkezési lap ide kattintva kitölthető, IDE KATTINTVA JELENTKEZZ:
  Online regisztráció
 • BOLDOG TÁBOR® jelentkezés 2020

  A jelentkezés menete

  1. Jelentkezési lap kitöltése

  Jelentkezni az alábbi online jelentkezési lap kitöltésével lehet. Helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre (táborunkra minden évben jelentős túljelentkezés van); a jelentkezési időszak addig tart, amíg vannak szabad helyek az adott turnusra. Amikor egy turnus betelik már nem lehet rá jelentkezni.

  Fontos: a jelentkezési lapon minden kötelező adatot ki kell tölteni.

  2. Visszaigazolás és befizetés

  Az elküldött jelentkezést e-mailben, pár napon belül visszaigazoljuk, ezért kérjük minden esetben érvényes, működő e-mail címet adjanak meg. Az emailes visszaigazolást kérjük, hogy a levelező SPAM mappájában is ellenőrizzék. A befizetéshez szükséges információkat a visszaigazoló email tartalmazza majd. Foglalási rendszerünk a tábor kezdete előtt egy héttel tartja fenn a táborozó számára a helyet az online jelentkezési lap visszaigazolását követően, ez idő alatt kell a tábor díját, vagy annak első részletét (minimum a regisztrációs díjat) befizetni. Amennyiben ez nem történik meg, úgy fizetési emlékeztetőt küldünk. A hely fenntartásához minimum a regisztrációs díj befizetése szükséges, enélkül a táborhelyet nem tartjuk fenn.

  Házirend és Szülői Hozzájáruló Jognyilatkozat

  A jelentkezéshez kötelező a Házirend és Szülői Hozzájáruló Jognyilatkozat elfogadása. A Házirend elolvasható és letölthető itt, a Szülői Hozzájáruló Jognyilatkozat pedig elolvasható és letölthető itt. Adatkezelési tájékoztatónk elolvasható és letölthető itt. A jelentkezési lap kitöltésével a Házirendet és Szülői Hozzájáruló Jognyilatkozatot a jelentkező és a törvényes képviselő/jelentkezési lapot kitöltő elfogadja.

 • A jelentkezési lap ide kattintva kitölthető, itt jelentkezz: Online regisztráció